Megalakulás

Alapító tagjaink régóta fontolgatták, mit is tehetnénk, hogy magasabb szintre emeljék a mi csodálatos szakmánkat. Hogyan tudnának átfogó, egészségmegőrző, szabályos szakmai segítséget nyújtani. Eleinte különböző szakmai csoportokban próbáltak segítségére lenni a kollégáknak, volt aki rendszeresen kapott üzeneteket, és mindre szívesen válaszolt is. Volt aki oktatások útján próbált segítséget nyújtani….2020 decemberében, Wéber Andrea, Pipcsák Kata és Pásztorné Jánosi Katalin közös gondolata volt az egyesület megalapítása, így alakult az első lépcsőfok.

Ahogy a szakma apraja nagyja megtudta, hogy itt bizony milyen fontos, és szakmai fejlődéseket ígérő eszmék vannak, úgy bővült alapítóink számai is. 2021. Március elején már munkához is láthatott a jogászunk,akinek  ezúton is köszönetet szeretnénk mondani tökéletes munkájáért. Nem sokkal később már kezünkben is volt a törvényszéki végzés, mi vagyunk a:

LÁBÁPOLÓK ELSŐ ORSZÁGOS SZAKMAI ÉS ÉRDEKKÉPVISELETI EGYESÜLETE.

Még nincs itt a történet vége, hiszen minden kollégát szeretettel várunk!  Írjuk együtt a szakmai történetet!

Terveink

Számunkra a legfontosabb, hogy minden kollégának megtaláljuk azt amiben a segítségére lehetünk.  Készülünk Tagjainknak: Dokumentum tárral, Tudástárral, Work shopokkal, Konferenciákkal, Jogszabály változások fegyelemmel kísérésével, Rendezvényekkel melyre kedvezményt biztosítunk, Versenyek szervezésével /  nevezésével , Továbbképzésekkel, Szakmai kiadványokkal, Pályázatok összesítésével, Partnereink kedvezményeivel, Szakmai cikkekkel, Interjúkkal, Portrékkal..

Terveink, amikkel mi alapítók tudunk segíteni a kollégáknak. És itt jönnek TAGjaink, mert bizony nagyon sok tanulni vágyó szakember van jelen, így valóban széleskörűen tudjuk egymás munkáját segíteni. Téged várunk, ha te sem félted megosztani a tudásodat másokkal, ha te magad is szomjazod a tudást, vagy éppen csak annyira tele van a naptárad, hogy nincs túl sok időd kikeresgélni a szakmánkat érintő változásokat, ha szeretnél egy igazi szakmai csapat tagja lenni…