Jelen tagfelvételi kérelemhez kérlek csatold a szakmai végzettségedet igazoló bizonyítvány, vagy a mesterleveled igazolvány másolatát a dokumentum feltöltési lehetőségnél.

Kérem, jelölje a megfelelőt!(Required)
Név(Required)
Születési név(Required)
Cím(Required)
Munkahely címe(Required)
Oktatóként vagy magánszemélyként kívánsz-e részt venni a tagok között?(Required)
Max. file size: 1 GB.
Számlázási cím(Required)
Adatkezelési tájékoztató(Required)

A belépési nyilatkozat aláírásával kijelentem, hogy a Lábápolók Első Országos Szakmai és Érdekképviseleti Egyesülete alapszabályát és az adatvédelmi szabályzatát elolvastam. A tartalmi elemeit és céljait magamra nézve kötelező érvényűnek fogadom el.

Kijelentem, hogy a képességeimhez mérten tevékenyen részt kívánok venni az Egyesület munkájában, észrevételeimet közlöm, javaslatokat teszek.

Vállalom továbbá, hogy a Közgyűlés által elfogadott, érvényben lévő éves tagdíjat – melynek összege 2021.-ben: 8.000 Ft (azaz nyolcezer forint) – a felvételi végzésem jogerőre emelkedésétől számított 8 napon belül, ezt követően legkésőbb minden év március hó 31. napjáig kell egy összegben a átutalás útján megfizetnem, a Lábápolók Első Országos Szakmai és Érdekképviseleti Egyesülete, OTP Bank 11734004-25985973 számlaszámra.

Hozzájárulok, hogy a Lábápolók Első Országos Szakmai és Érdekképviseleti Egyesülete

a sikeres tagfelvételem tényéről e-mailban tájékoztasson,

– tagfelvételt követően és a nevemet az Egyesület honlapján megjelenített tagnévsorban feltüntesse.

– Hírlevelek juttasson el számomra

A fenti hozzájárulásomat bármikor, feltétel nélkül visszavonhatom, melyet írásban a info@labapolkelsoegyesulete.hu e-mail címre, nyújthatok be.