Céljaink / küldetés

Az Egyesület célja a magyarországi lábápolók szakmai munkájának segítése, ennek keretében oktatások, továbbképzések szervezése, az utánpótlás nevelése, tagok minősítéshez való jutásának megszervezése és megvalósítása, a tradicionális és innovatív oktatási technikák összehangolása és terjesztése, az érintett oktatási intézmények szervezeti, vezetési és igazgatási rendszereinek korszerűsítése, a tagok szakmai, szociális érdekképviselete a legfőbb szerveknél és hatóságoknál, a más hazai és nemzetközi érdekképviseleti szervekkel történő kapcsolattartás.

Az egyesület minden lábápoló szakembernek segítséget kíván nyújtani és a Tagok további kimagasló „programokban” is részt vehetnek.

• A lábápolók munkájának folyamatos segítése hasznos információkkal.
  • Szakmai egység megteremtése a tagok segítségével, összehangolása és képviselete országos szinten.
  • A tagjaink szakmai és szociális érdekképviselete a legfőbb szerveknél, hatóságoknál, kamarai, minisztériumi szinten, hogy nehéz helyzetekben is segíteni tudjunk.
  • Rendszeresen tájékoztatjuk tagjainkat a munkához, működéshez, vállalkozásukhoz szükséges szakmai információk, jogszabályok, előírások, adótörvények változásáról.
  • Segítséget nyújtani a kezdő vállalkozásoknak a szalonnyitásban, elindulásban.
  • Tagjaink segítségével széles rálátás a lábápolókat érintő problémákra és ezek megoldására tett javaslatok (kérdőív).
  • A hozzánk intézett kérdések, észrevételek utánajárása, megválaszolása.
  • Egyesületünk, szakmánk hírnevét folyamatosan építjük.
  • Különböző szakmai technikák közötti párbeszéd előmozdítása, hogy segítsük és tágítsuk a lábápolók tudását, szakmai fejlődését.
  • Tradicionális és innovatív technikák összehangolása, ismertetésének, terjesztésének segítése.
  • Országos szinten olyan programok bemutatása, amivel segítjük a lábápolók szakmai fejlődését.
  • Folyamatosan, országos szinten tartani a kapcsolatot a szakemberekkel, oktatókkal.
  • Országszerte rendszeres kis és nagycsoportos szemináriumok, work-shopok szervezése hazai és külföldi előadók részvételével.
  • Olyan rendezvények szervezése, ahol a szórakozás és a családi programok lesznek előtérben.
  • Itthoni és külföldi szakmai rendezvények csoportos kedvezményű látogatása, szakmák képviselése.
  • Tiszteletbeli tagjaink folyamatosan segítik Egyesületünk szakmaiságát, munkáját.

Terveink

Számunkra a legfontosabb, hogy minden kollégának megtaláljuk azt amiben a segítségére lehetünk.  Készülünk Tagjainknak: Dokumentum tárral, Tudástárral, Work shopokkal, Konferenciákkal, Jogszabály változások fegyelemmel kísérésével, Rendezvényekkel melyre kedvezményt biztosítunk, Versenyek szervezésével / nevezésével , Továbbképzésekkel, Szakmai kiadványokkal, Pályázatok összesítésével, Partnereink kedvezményeivel, Szakmai cikkekkel, Interjúkkal, Portrékkal..

Terveink, amikkel mi alapítók tudunk segíteni a kollégáknak. És itt jönnek TAGjaink, mert bizony nagyon sok tanulni vágyó szakember van jelen így valóban széleskörűen tudjuk egymás munkáját segíteni. Téged várunk ha te sem félted megosztani a tudásodat másokkal, ha te magad is szomjazod a tudást, vagy éppen csak annyira tele van a naptárad, hogy nincs túl sok időd kikeresgélni a minket érintő változásokat, ha szeretnél egy igazi szakmai csapat tagja lenni…