Pipcsák Katalin

elnök

Pipcsák Kata vagyok, kéz-lábápoló mester, műkörömépítő mester.

Szakmai végzettségemet 2010.ben szereztem az akkori és mostani „nagy” oktatóktól.

Tanulmányaim megkezdésekor, a legjobb műkörömépítő akartam lenni, de az első pedikűr gyakorlati órán éreztem, hogy megérkeztem a szerelmemhez, hitvallásomhoz, hobbimhoz, az életem értelméhez a lábápoláshoz. Ez az érzés azóta is töretlen és csak nő bennem.

Végzettségem megszerzése óta a mai napig, időt nem sajnálva folyamatosan járok továbbképzésekre, előadásokra itthon és külföldön egyaránt.

Pipcsák Katalin

Jómagam a hungarikumnak számító tradicionális pedikűr rajongója, alkalmazója, képviselője, oktatója vagyok, de sok innovációs technikát is alkalmazok munkám során. Minden jelenlévő technikát, eljárást megtanultam, legyen az SPA vagy innovációs eljárás, hogy tudjak ezekről hiteles véleményt alkotni, a tanulóimat, kollegáimat, munkám során vendégeimet segíteni.

Szakmám iránti tudásvágyam kielégíthetetlen, keresem-kutatom, hogy mit kell még megtanulnom, hogy jobb legyek a hivatásomba, jelenleg Speciális Lábápolónak tanulok. Pipcsák Katalin

Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy abban az iskolában oktathatok, ahol a szakmai tudásom jelentős részét meg szereztem.

2015 óta folyamatosan képviselem a szakmánkat. Képviselhettem magunkat újságcikkek (amikor még volt újság  ) megírásakor, szakmai előadások megtartásakor, kiállításokon való részvételkor, pedikűr verseny felügyeletekor. Hasonló elhivatottságú kollegáimmal egy ideje, évi több alkalommal karitatív lábápolásban részesítjük a rászorulókat. Pipcsák Katalin

Szabadidőmben 2 éve képviselem lábápoló szakmánkat a BKIK -ban.

Az egyesület alapítóival, vezetőivel régóta tapasztaljuk, hogy szakmánk rossz irányba halad. Ezt felismerve döntöttünk az egyesület megalapítása mellett. Minannyian hosszú évek óta segítjük a tanulóinkat kezdőtől a haladóig, bárkit-bármikor.

Célunk a szakma összefogása, segítése, tiszteletének, elismerésének vissza szerzése.