Raidl Szőke Szilvia

kommunikációs és marketing igazgató

Kedves Kollégák!

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzak: Raidl-Szőke Szilvia vagyok, Kéz-, lábápoló és műkörömépítő, Kéz- és Lábápoló Szakoktató, Kézápoló és Műkörömépítő Mester.

Lassan két évtizede dolgozom ebben a csodálatos szakmában. A szakképesítés megszerzése után eleinte csak az volt a célom, hogy minél hamarabb el tudjam érni a saját magam számára felállított mércét, hogy amit csak lehetséges szakmailag megtanuljak, és tökéletes munkát adjak ki a kezemből. Azóta rájöttem, hogy aki ebben a hivatásban dolgozik, az sosincs „kész”, sosem „tökéletes” és soha nincs olyan, hogy „mindent tudok”.

Raidl Szőke Szilvia

Az évek során rengeteg tanfolyamon, továbbképzésen vettem részt, amik között voltak kiválóak és minősíthetetlenek egyaránt.  Egyre inkább éreztem, hogy a szakmám mellett az oktatás az én utam, szeretném a megszerzett tudásomat átadni, a fejlődni, tanulni vágyókat minőségi módon oktatni. 10 éve képzem az új generációkat OKJ alap- és egyéb továbbképzéseken.

Ez idő alatt arra is rá kellett jönnöm, hogy nálunk a szakmai oktatásban, továbbképzésekben rengeteg a káosz, kiskapu, gyenge minőség, szakmaiatlanság. Az egyesületben az én személyes küldetésem, hogy elérjük a magyarországi szakmai oktatás jogszabályainak egyértelműsítését, átláthatóvá tételét és a minőségének javítását. Remélem ez az összefogásunkkal sikerülhet.