Saadi-Balla Éva

főtitkár

Kedves Kollegák!

Saadi-Balla Éva vagyok. Szakmai végzetségemet tekintve eredeti szakmám kereskedelmi közgazdaságtant tanultam  de 1998-ban elvégeztem az akkori IPOSZ-ban a kézápoló és műköröm építő, valamint a lábápolói OKJ – t. Itt elismert szakemberektől tanulhattunk, akik a szakma szeretetével csinnyát-binnyát átadták tudásuknak és ezekkel a szakemberekkel még ma is találkozhatunk.

Az első két évben kórházakba jártam többnyire fekvőbetegekhez lábápolásra. Majd a következő években, építő jelleggel a szakmánk elhivatottsága iránt különböző képzéseken vettem részt, tudásomat és szakmai tapasztalataimat 2009 óta szakoktatóként is átadom a következő generációnak. A tradicionális pedikűr híve vagyok, de az innovációkat a szakmánkba be kell emelni a korszaknak megfelelően.

Saadi-Balla Éva

2019-ben lábápolói mestervizsgát tettem és azóta egyre nagyobb lendülettel mindent megteszek, hogy az emberek értékeljék a lábukat és felismerjék, hogy mekkora szükség van egy megfelelő szakmai tudással rendelkező lábápolóra.

Jelenleg a kétéves Speciális lábápolói képzésre járok Budapesten.

A Prevenció az elsődleges és legfontosabb a szakmánkban.

Célom a szakmánkban való összefogás, ennek segítése, a tudás fejlesztése és a minőségi felelősségteljesmunka végzése. A tanulók, kezdők és haladók szakmai segítése a tudásommal, tapasztalataim megosztásával. Mindenki volt kezdő, ezért nem szégyen kérdezni, tanulni, sőt, becsülendő, ha valaki akar tudni!