Surman Andrea

alelnök, szóvivő

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzak. Surman Andrea vagyok, Kéz és lábápoló, műkörömépítő szakoktató. Szakmai végzettségemet 2006 januárjában szereztem meg, és azóta is a szakmánk ámulatában élem mindennapjaimat. A szalon munkám mellett, 2010-től találkozhattatok velem a hazai és nemzetközi kiállításon, egy műköröm alapanyagokat forgalmazó cég színében bemutatókat tartottam. Majd ugyan ezen cégnél kezdtem el oktatási tapasztalatokat szerezni továbbképzések keretében.

Upload Image...

2017-ben nyitottam meg önálló szalonomat, ahol jelenleg 7 fős csapatommal dolgozom együtt. 2018.-ban szakoktatói vizsgát tettem és azóta is egy csodálatos oktató központban is tevékenykedem. Amit erényemnek mondhatok, hogy nem féltem a tudásom, boldogan adom át az oktatásaim alatt. Szeretek csapatban dolgozni és a végsőkig lojális, empatikus embernek tartanak. A folyamatos fejlődési vágyam mindig megerősíti a szakma iránt érzett alázatomat, szeretetemet. Hiszek benne, hogy együtt veletek még szebb, még jobb szolgáltatók, oktatók, és szakemberek lehetünk.