Tamássy Márta

ellenőrző bizottsági tag, számviteli megbízott

1995 óta foglalkozom gazdasági társaságok és egyéni vállalkozások könyvelésével, bérszámfejtésével. Mérlegképes könyvelő vagyok, Pénzügyi és számviteli szakellenőr és Társadalombiztosítási ügyintéző. 2004 óta könyvelek nonprofit szervezeteket.

Bármennyire is szeretem a számok világát, életem azóta kerek, amióta az emberi testtel és lélekkel is foglalkozom, 2000 óta kerestem az utam, sok mindent tanultam természetgyógyász végzettséget szereztem, Gyógyszertári asszisztens vagyok, tagja vagyok a MESZK-nek.

Tamássy Márta

Lábápolóként 2018 óta dolgozom, és bátran kijelenthetem azóta a lábak szerelmese lettem, megszerzett ismereteimet ebben a hivatásban kamatoztatom és folyamatosan képzem magam. A rászorulók megsegítése mindig is szívügyem volt, így a karitatív munka itt is rámtalált, hisz fájós lábakkal minden nehezebb. Folyamatosan bővítem szakmai tudásomat, hogy segítsem vendégeimet, tanácsot kérő kollegáimat.

Megtiszteltetés számomra egy ilyen szakmai szervezet fogaskereke lenni.