dr. Veresné Szuda Katica

vizsgabizottsági tag

dr. Veresné Szuda Katica kézápoló műkörömépítő, mesterleveles lábápoló, kozmetikus, diplomás szakoktató vagyok. Szakmai tudásomat, az Országos Lábápoló versenyeken nyert többszörös lábápolói címem fémjelzi, kézi-gépi pedikűr kategóriában. 1996-óta foglalkozom lábápolással. Egészségügyi végzettséggel rendelkezem, közel 10 évet dolgoztam az egészségügyben. Ez nem csak a munkám során, de az oktatáskor is nagy előnyt jelent. Az ELTE Társadalom tudományi Karán állam vizsgáztam. 2006-óta az ELITE COSMETIX- Crystal Nails oktató csapatának oszlopos tagja vagyok.

dr. Veresné Szuda Katica

Az OKJ-s tanfolyamokon tanítok, kéz -és lábápolás gyakorlatot, elméletet, és orvosi ismereteket, de gyakorló szakemberek részére több továbbképzésen segítek az újdonságok elsajátításában. Oktató és bemutatói munkámat nem csak Budapesten, hanem országos meghívásra is végzem. Egyéni, személyre szabott lábápoló felkészítést tartok OKJ-s bizonyítvánnyal rendelkező pedikűrösöknek, akik régen szerezték meg a képesítésüket, ezért a korszerű munkára való felzárkózáshoz, vagy hiányosság pótlásához nyújtok segítséget ezeken a továbbképzéseimen. Az OKJ-s szakképesítő vizsgákon jegyzőként, vizsgabizottsági tagként, elnökként szakmai felügyeletet látok el. Az országos versenyeken felkérésre zsűritagként tevékenykedem, és szakmai bemutatókon veszek részt.

A munkám nagy részét oktatással töltöm, de meggyőződésem, hogy szakmai gyakorlatot tanítani csak úgy lehet, hogy maga az oktató is dolgozik a szakmában, nem lehet elszakadni a gyakorlati munkától, hisz mindig vannak új kihívások.

Tanulni mindig lehet, de ebben a tevékenységi körben kell is. Így a tanítás mellett jelenleg is gyógyítást segítő pedikűrösként dolgozom, jelenleg a kétéves speciális lábápolói képzést sajátítom el.