Wéber Andrea

kapcsolattartó, szervező

Wéber Andrea vagyok, kéz és lábápoló mester, műkörömépítő mester. Wéber Andrea

2001-ben végeztem el a kéz és lábápoló műkörömépítő OKJ-t, majd 2017-ben mestervizsgát tettem mindkét szakmából. Tanulmányaim kezdetén még csak a tradicionális pedikűr volt elérhető és tanulható, de abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az évek alatt fejlődő innovatív lábápolás eljárásokat végig követhettem és ezáltal fejlődhettem. Az elmúlt húsz évben elsajátítottam a talpreflexzóna masszázst, gépi és kombinált pedikűrözést, gombás köröm kezelést és körömpótlást, benőtt köröm kezelés és körömszabályozást, sebellátást, és fertőtlenítéskorszerű szerekkel, valamint az intelligens kötszerek és kötözés technikát. Wéber Andrea

Wéber Andrea

Számomra mégis örök szerelem a hagyományos kézi pedikűr eszközök és azokról minden. Kereskedelmi munkám során, napi szinten találkozhattam a lábápolást érintő hiányosságokkal és kérdésekkel, melyekre legjobb tudásom szerint próbálok válaszolni. Az egyéni mottóm: „Óvjuk lábunk egészségét, hiszen egy életen át szolgálnak”. Fontosnak tartom, hogy szakmánknak legyen egy egységesés közös irányelve, valamint képviselete, ahol mindenki megkaphatja a szakmailag és jogilag benne felmerülő kérdésekre a választ, támogatást.